Dostałem powołanie do wojska i muszę porzucić kulki na rzecz większego kalibru.
Ciężko będzie się pożegnać z ASG, ale w sumie kariera wojskowa to moje marzenie.
Sprzedam kompletne umundurowanie rozmiar XL wz 93 (Helikona) i Atac fg (chińczyk) XXL (kupiony 2 tyg temu).
Do tego Tavor Aresa kupiony w grudniu, słynny na cały team, ponieważ przez 3 miesiące nie udało się z niego strzelić, ale już działa i jest niepozornym potworkiem.
Wstawiony tłumik, malowanie w Atac, kilka modyfikacji i doszczelnienie. Izraelczyk ścigał do granicy bo się rozmyślił + 6 magazynków boy z uchwytami + mag długi Aresa
Klamka STI Duty One w malowaniu forest green + 4 magi. Czasem nawet i śniegiem z lufy sypnie jak nowe co2.
Kamizelka z całą masą kieszeni i dodatków. Nie chce mi się opisywać wszystkiego bo duuuużo ich.
Camelbak olive z nowym wkładem + 12 corega tabs
SVD sprężynowe. Pięknie działa, celne jest i miota 500 fps-ami. Ma nawet hiper lunetę z podświetleniem.
Fast z pokrowcami wz 93 i Atac
Kamerka RD 990 + 5 akumulatorków
Jak o czymś zapomniałem to dorzucam w gratisie.
Zapomniałem o rękawiczkach GFC, arafatce olive i szmacie dla snajpera.
Oferta ważna tylko dziś jak ktoś nie zapłaci za ten sprzęt 200 tysięcy złotych to jedna nie pójdę do wojska i nie porzucę ukochanego sportu, będę was nękał swoją jestestością i ogólnie miłego pierwszego.
Prima.